e-park a Girona

Obtén el teu tiquet, anul·la denúncies, consulta i descarrega teus moviments.

e-park, el teu parquímetre personal al teu mòbil

En 3 senzills passos hauràs tret el teu tiquet. Selecciona:

01. Girona i matrícula

02. Zona i temps

03. Confirma l'operació


Com funciona e-park a Girona?

e-park és una app validada per l'Ajuntament de Girona per al pagament del servei d'estacionament regulat (ORA).
e-park t'ho posa fàcil, registra el teu matricula i 3 senzills passos, obtindràs el teu tiquet sense monedes i sense haver de desplaçar-te al parquímetre. Els controladors comproven la validesa del teu tiquet, connectant-se a e-park, quan introdueixen el teu matricula en el seu PDA. Estalvia temps i diners, àmplia el tiquet sempre que ho necessitis fins a aconseguir el temps màxim permès. Descarrega't e-park i oblida't dels parquímetres de Girona.
Tens diversos vehicles?, dóna d'alta totes les matricules que vulguis i controla els teus pagaments des d'un sol compte d'usuari; molts particulars, empreses i autònoms ja ho fan. I sempre que vulguis, descarrega't els justificants dels tiquets signats digitalment.
Solament per ser usuari, e-park t'ofereix avantatges exclusius, consulta-les!. e-park és una app multi-ciutat, i podràs aparcar a diverses ciutats d'Espanya amb el mateix compte d'usuari.

Funcionalitats de e-park a Girona

Amb e-park no necessitaràs desplaçar-te al parquímetre més proper, oblida't del teu cotxe i aparca siguis on siguis.

Aparca de franc a Girona!

Oferir: si et marxes i el teu tiquet encara no ha finalitzat, ofereix-li a la resta d'usuaris per a que aparquin de franc.
Capturar: Quan vagis a treure un tiquet, consulta si hi ha un de disponible i aparca de franc!

Anul·lació de denúncia

A Girona, si has tret un tiquet amb e-park i t'han multat per sobrepassar el temps d'estacionament, pots anul·lar l'avís de denúncia fins a 60 minuts després de la finalització del tiquet

Únic càrrec en la teva targeta

A Girona, els pagaments no es realitzen amb saldo e-park. Les operacions que realitzis, s'agruparan en un únic càrrec a la teva targeta; cada set dies o quan abastos els 20€ de consum.

Algun dubte o incidencia?

Consulta'ns sempre que vulguis des de la pròpia app. Accedeix a la Pantalla d’inici - Menú lateral - Suporti tècnic – Girona. Envia'ns la teva consulta i et contestarem en horari laborable.

Consulta la Informació Oficial

Ordenança Fiscal

Ordenança fiscal i preus públics Ajuntament de Girona.

Ordenança del Servei

Ordenança de circulació de Girona.

Tarifes i horaris ORA Girona.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per millorar els serveis oferts. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i instal·lació. Per a més informació faci clic aquí.